Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

Sonuçlar

Didim Beşiktaşlılar Derneği Olarak Başkanımız Metin Tütüncü ve Tüm Yönetim Kurulu olarak 22 Mayıs 2016 Mavi Kitchen Restaurant'da Şampiyon Beşiktaşımız için Didim'li Kara Kartallar ile düzenlediğimiz Kahvaltı Organizasyonumuzdan kareler..

Etkinliğimize katılan Anadolu Ajansına , Doğan Haber Ajansına , Mavi Didim Gazetesine , Didim Günce Gazetesine , Aydın Denge Gazetesine , Didim Özgürses Gazetesine , Gazete2000'e , Aydın Büyükşehir ve Didim Belediyesi Meclis Üyesi Vedat Ege'ye , Didim Galatasaraylılar Derneği Başkanı Hakan Arı'ya ve ;

En Önemlisi Aileleri ile Birlikte Etkinliğimize katılan Tüm Didim'li Beşiktaşlılara teşekkür ederiz. Şampiyon Beşiktaş..

Haziran ayı içinde Şampiyonluk Balomuzda Buluşmak üzere..

Didim Beşiktaşlılar Derneği